Haber

Üç Mahalle de 8 Bin Kişilik İftar

Orjinal Resim

Körfez Belediyesi tarafından Fatih Mahallesi, Güney Mahallesi Barbaros Mahallesi’nde kurduğu ‘gönül sofralarında’ 8 bin kişi birlikte iftarını açtı. Başkan İsmail Baran, “Ramazanı mahallelerimizde dolu dolu yaşadık” dedi

 

Körfez Belediyesi tarafından bu yıl Ramazan ayı boyunca düzenlenen mahalle iftarları, büyük ilgi gördü. 10 ayrı noktada iki mahallenin bir araya gelmesi ile kurulan gönül sofraları son olarak Fatih, Güney ve Barbaros Mahallesi ile devam etti. Üç Mahalledeki iftar sofrasında 8 bin kişi iftarını açtı. Güney ve Barbaros Mahallesi’ndeki iftar programı; Tütünçiftlik Kültür Merkezi önündeki 15 Temmuz Şehitler ve Demokrasi Meydanı’nda gerçekleştirildi. İftar programına Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu katılım sağladı. Masaları tek tek dolaşarak Körfezlilerin bayramlarını şimdiden tebrik eden Başkanlar, daha sonra kendileriyle o güzel anları ölümsüzleştirmek isteyen vatandaşlarla bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.

BİRLİKTE İFTAR AÇILDI

İftar programına; Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ve yönetimi ile binlerce Körfezli katıldı. Tasavvuf müziği konserinin de yer aldığı alanı dolduran binlerce Körfezli, ezanın okunması ile birlikte orucunu açtı.

DOLU DOLU YAŞADIK

Başkan İsmail Baran, Ramazan ayını dolu dolu yaşadıklarını belirterek, “11 ayın sultanı Ramazan’ı geride bırakıyoruz. Körfez’de ‘nerede o eski Ramazanlar’ dediğimiz günleri ihya etmek için çeşitli programlar düzenledik. Bulunduğumuz alanda 30 gün boyunca çocuklarımız için etkinlikler düzenledik. 10 noktada mahallelerimizi birleştirerek iftar programları gerçekleştirdik.

MİLLETİMİZ KARARINI VERMİŞ

Körfez’de güzel bir birliktelik var. Ve Körfezliler de bu birlik ve beraberlik havasından memnun. Önümüzde 24 Haziran seçimleri var. Milletimiz de ülkemiz üzerinde oynanan oyunların farkında ve görüyor. Halkımız ile iç içe, gönül gönüleyiz. Onlar istikrardan yana karar kılmış bunu görüyoruz. Mazlumun ve doğrunun yanındalar” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler