Haber

Körfez´den Kudüs´e uzanan gönül sofrası

Orjinal Resim

Körfez Belediyesi, Filistin’in Başkenti Kudüs’te Mescid-i Aksa’nın önünde nöbet tutan 2 bin kişi için ‘gönül sofrası’ kurdu

 

Körfez Belediyesi, Ramazan ayı boyunca ilçe genelinde kurduğu gönül sofraları ile Körfezlileri bir arada buluşturdu. Son olarak Tütünçiftlik Kültür Merkezi önünde Güney Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Başkan İsmail Baran, bir gönül sofrasını da Filistin’in Başkenti Kudüs’te kurdurdu.

2 BİN KİŞİLİK GÖNÜL SOFRASI

Filistin’in başkenti Kudüs’te Mescid-i Aksa önünde nöbet tutan Filistinlilere destek amacıyla 2 bin kişilik sofrada birlikte dualar edildi, mazlumların sesi göğe daha güçlü yükseldi. Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mücahit Bulut ve beraberindeki ekip tarafından hazırlanan organizasyon sonrası Filistinliler Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve ekibine teşekkür etti.

BARIŞ, HUZUR VE MUTLULUK

Başkan İsmail Baran, “Tüm inananlar için büyük bir öneme sahip Kudüs ve ilk kıblemiz olan Mescid-i Aksa’da verdiğimiz iftar ile gönül soframızı Filistinli kardeşlerimizle buluşturduk. Allah'ım tüm Müslüman kardeşlerimizin tuttuğu oruçları, yapılan ibadet ve duaları kabul eylesin. İnşallah ramazan ayı tüm insanlığa barış ve huzur getirir” dedi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler