Otlar temizlendi sarı kum döküldü

Körfez Belediyesi, ilçedeki boş arsaları önce temizledi ardından üzerine sarı kum dökerek görüntü kirliliğinin önüne geçti

Körfez Belediyesi ekipleri, ilçe genelinde mahalle aralarındaki otları biçmek için çalışma başlattı. Ot biçme çalışması dışında; vatandaşların talepleri doğrultusunda kötü görünüme sahip alanlar iş makineleri yardımıyla düzleştirilirken, üzerine sarı kum dökülerek tekrar çalılarla kaplanması engellendi.

YENİDEN DÜZENLENDİ

Mahalle aralarındaki boş arsa temizlikleri dışında bazı vatandaşlar tarafından boş arsalara bırakılan atık malzemelerde toplandı. Toplanan atıklar daha sonra imha edilmek üzere İZAYDAŞ’a kamyonlarla birlikte gönderildi. Körfez Belediyesi yetkilileri, “Körfez’de görsel kirliliğin önüne geçmek adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Mahalle aralarındaki çalışmalarımız, vatandaşların talepleri doğrultusunda gerçekleştiriliyor” ifadelerini kullandı.