Haber

Bu millet fitnecilere asla fırsat vermez

Orjinal Resim

Hacı Osman Mahallesi’nde AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt ile birlikte ziyaretlerde bulunan Başkan İsmail Baran, Cumhur İttifakı’nın ortak paydasının ‘vatan’ olduğunu belirterek, “AK Parti ve MHP arasına fitne sokmaya çalışanlara asla fırsat vermeyeceğiz” dedi

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, SKM programları kapsamında AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt ile birlikte Hacı Osman Mahallesi’nde bir dizi ziyarette bulundu.  Hacı Osman Mahallesi Bağdat Camii’nin cemaati ile gerçekleştirilen sohbete; AK Parti Milletvekili adayı Hayrettin Deniz ve İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak da katıldı. Deniz, 24 Haziran’daki seçimlerle ilgili vatandaşlara bilgiler aktardı.

HAYATINI ORTAYA KOYMAKTIR

Sohbette konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da, Cumhur İttifakı’nın ortak paydasının ‘vatan’ olduğunu belirterek, “Cumhur İttifakı; 15 Temmuz'da alçak FETÖ'cülere bayrağımızı teslim etmeyen, ezanları dindirtmeyen ruhtur. Terörü bu ülkenin topraklarından kazımak ve vatanımızı, milletimizi en güvenli hale getirmek için hayatını ortaya koymaktır. AK Parti ve MHP arasına fitne sokmaya çalışanlara asla fırsat vermeyeceğiz” dedi.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler