Başkan Baran´dan ´vefa´ iftarı

Eski belediye başkanları ve meclis üyelerini iftarda ağırlayan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, “Sizlerin hizmetleri Körfez’e değer kattı. Emeğiniz büyük” dedi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’e bugüne kadar hizmet eden eski belediye başkanları, eski belediye meclis üyeleri ve halen görev yapan meclis üyelerini Hereke Kültür Merkezi’nde iftarda ağırladı. Eşi Bilge Baran ile birlikte davete katılanları tek tek karşılayan Başkan İsmail Baran, masaları da gezerek sohbet etti, hal hatır sordu.

ESKİ VE YENİLER BİR ARADA

Oldukça samimi ortamda gerçekleşen buluşmaya; Körfez eski Belediye Başkanları Erhan Yenilmez ve Yunus Pehlivan, eski Hereke Belediye Başkanı Esener Maçil, AK Parti İlçe Başkanı Şener Söğüt, belediye başkanları, meclis üyeleri ve muhtarlar katıldı. Birlikte açılan iftar sonrasında konuşan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez’deki birlik ve beraberliğe vurgu yaptı.

KÖRFEZ’İN HİZMETKÂRLARIYIZ

Ramazan ayının birlik ve beraberliğin güçlendiği ay olduğunu ifade eden Başkan İsmail Baran, “Bu kentte hepinizin emeği var. Değerli hizmetleri kazandırdınız. İlçenin birer hizmetkarı olarak görev yaptınız” dedi. Başkan Baran daha sonra masaları tek tek gezerek davetlilerle sohbet etti. Davetliler de Başkan Baran’a düzenlenen program dolayısıyla teşekkür etti.