Haber

Bu Ekibin Bir Parçası Olmak Gurur Verici

Orjinal Resim

Bu Ekibin Bir Parçası Olmak Gurur Verici

Belediye hizmet binası içerisindeki birimleri gezerek personelle sohbet eden Başkan İsmail Baran, “Bu ekibin bir parçası, başında ki insan olmaktan gurur duyuyorum” dedi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, mahallelerdeki esnaf ve vatandaş ziyaretleri dışında belediye hizmet binası içinde çalışanları da ziyaret etti, çalışmaları inceledi. Birim ziyaretlerinde vatandaşlarla da sohbet eden Başkan Baran, “Körfez’de yakaladığımız başarıda tüm çalışanlarımızın emeği var. Güzel işler yapıyorsak, bunda en büyük pay personelimizindir. Bu çalışma ekibinin başında olmak bana da gurur veriyor” dedi.

En Güzelini Hak Ediyor

Temizlik işçisinden, zabıtasına, fen işlerine kadar hizmetlerin aşkla yapıldığını ve heyecanın hiç azalmadığını belirten Başkan İsmail Baran, “Körfez’de 4 yılda 400 milyon liralık yatırımı hayata geçirdik, bir zamanlar bu ilçe için ‘hayal’ denilen bütçeleri yaparak gerçek anlamda tarih yazdık. Körfezliler en güzel işleri hak ediyor. Bize düşen görev de en iyi şekilde sorumluluk bilinciyle çalışarak ‘en güzel’ hizmetleri sunmak” dedi.

Kapımız Her Zaman Açık

Başkan Baran daha sonra işlemlerini yaptırmak için gelen vatandaşlarla da sohbet ederek onların talep ve önerilerini dinledi. Vatandaşların taleplerinin önemli olduğuna da değinen Başkan Baran, “Sizlerin bize ilettiğiniz öneriler ve talepler bizim önceliğimizdir. Bazen bizim göremediğimiz noktalar olabiliyor. İşte burada sizlerin hiç çekinmeden bizlere bunları iletmeniz gerekiyor. Bu noktada kapımız sizlere her zaman açık” dedi.

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler