Haber

İlimtepe Her Geçen Gün Güzelleşiyor

Orjinal Resim

İlimtepe Her Geçen Gün Güzelleşiyor

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, bölge için büyük önem taşıyan İlimtepe Kültür Merkezi ile Hacı Osman Mahallesi ve İlimtepe arasındaki yol çalışmasında inceleme yaptı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, İlimtepe bölgesinde değişim ve dönüşüm çalışmalarını yerinde incelemek için bölgedeydi. Hacı Osman Mahallesi ile İlimtepe arasında devam eden yol genişletme projesi ve İlimtepe Kültür Merkezi’ndeki gelinen noktayı yerinde inceleyen Başkan İsmail Baran, cadde ve sokaklarda birimler tarafından yürütülen çalışmaları da yakın takibe aldı.

Kaliteyi Arttıracak

Başkan İsmail Baran, ilk olarak inşaat çalışmalarının hızla devam ettiği İlimtepe Kültür Merkezi’nde incelemelerde bulundu. Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ile birlikte bölgeye giden Başkan Baran, gelinen nokta hakkında bilgi aldı. Başkan Baran, çalışmaların son hızla devam ettiğini ve kaba inşaatta da sona doğru yaklaşıldığını belirterek, “Tamamlandığında bölgedeki yaşam kalitesini daha da arttıracak” ifadelerini kullandı.

Yeni Hizmet Binası

Başkan Baran incelemeler sırasında vatandaşlarla da bir araya geldi. Vatandaşların talep ve önerilerini de dinleyen Başkan İsmail Baran, küçük çaplı aksaklıkların da bir an önce giderilmesini istedi. Başkan İsmail Baran daha sonra İlimtepe Mezarlığı’ndaki yeni hizmet binası inşaatı ve genişletme çalışmasının yapıldığı yolda incelemelerde bulundu.

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler