Haber

Başkan Baran: Camiler Hayatımızın Merkezidir

Orjinal Resim

Başkan Baran: Camiler Hayatımızın Merkezidir

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Otoban Üstü Camii’nin inşaat alanında inceleme yaptı, Kuzey Mahallesi’ndeki Yeşil Camii’de yapımına başlanan taziye evi için de bilgi aldı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, belediye tarafından Hacı Osman Mahallesi’nde yapımına başlanan Otoban Üstü Camii inşaatında incelemelerde bulundu. Başkan Yardımcısı Levent Yılmaz ile birlikte inşaat alanında incelemelerde bulunan Başkan İsmail Baran, bölgedeki bir eksiğin daha giderileceğini belirtti.

İncelemelerde Bulundu

Başkan İsmail Baran daha sonra Kuzey Mahallesi’nde bulunan Yeşil Camii’ye geçti. Caminin hemen yan tarafından Körfez Belediyesi tarafından yapımına başlanan şadırvan ve taziye evinde incelemelerde bulunan Başkan İsmail Baran, yetkililerden proje hakkında bilgiler aldı. Başkan Baran daha sonra cami cemaati ile bir araya geldi, sohbet etti.

Sevgi ve Saygı Var

İbadethanelerin huzur veren, birlik ve beraberliğin tesis edildiği yerler olduğunu belirten Başkan İsmail Baran, “Burada sevgi var, saygı var. Okullarımıza nasıl yardım ediyor, mahallelerimizi güzelleştirme adına çalışmalar yapıyorsak, ibadethanelerimiz için de her türlü imkânı sunuyoruz. İhtiyaçlarını karşılamaya da devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler