Haber

Şehitlerimiz İçin Zeytin Fidanı Diktiler

Orjinal Resim

Şehitlerimiz İçin Zeytin Fidanı Diktiler

Körfezliler hafta sonu Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile birlikte ‘sağlıklı yaşam için’ Hereke sahilinde yürüdü. Ayrıca Afrin' de gerçekleştirilen sınır ötesi Zeytin Dalı Operasyonu şehitleri için zeytin fidanı dikildi.

Körfezliler hafta sonu Sağlıklı Yaşam Yürüyüşü’nde bir araya geldi. Yürüyüşe; Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve eşi Bilge Baran, Başkan Yardımcısı Selattin Kabadayıoğlu, AK Parti Körfez İlçe Başkanı Şener Söğüt, İl Kadın Kolları Başkanı Serpil Yılmaz, İlçe Kadın Kolları Başkanı Canan Mollaoğlu, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Doğan Orak, meclis üyeleri, muhtarlar, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Cennet Gibi Bir Vatan

Hereke Kültür Merkezi önünde başlayan yürüyüş öncesi konuşan Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu, “Cennet gibi bir yurdumuz var. Buna göz dikenler oluyor ama onlar da gereken cevabı alıyor” dedi. Isınma hareketli sonrasında yürüyüş, sahil banında devam etti. Oldukça yoğun bir katılımın yer aldığı yürüyüş sonrasında Zeytin Dalı Operasyonu kapsamında şehit olan Mehmetçiklerimiz ve tüm şehitlerimiz için zeytin fidanı dikildi.

 

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler