Körfez´de Sorunlara Anında Çözüm

Körfez’de Sorunlara Anında Çözüm
Körfez Belediyesi'nin acil yol ve bakım ekipleri, ilçe genelinde asfalt, kaldırım, bordür, tretuvar bozulmalarına anında müdahale ederek, çözüme kavuşturuyor.

Körfez Belediyesi kurmuş olduğu acil yol ve bakım ekibiyle ilçedeki asfalt, kaldırım, bordür, tretuvar ve dubaların onarımlarının yanı sıra engelli rampası, ızgara yapımı, onarımı ve temizliği gibi çalışmaları en kısa sürede neticeye kavuşturuyor. Vatandaşların yol ve kaldırımları daha güvenli kullanmaları için çalışmalarına aralıksız devam eden ekipler, vatandaşlardan gelen talepler ve yerinde yaptığı inceleme ve tespitler doğrultusunda mesai yapıyor.
Dört Koldan Çalışma
Müdahale ekibi ayrıca yaptığı kontrollerde cadde ve sokakların tamamını gözden geçirerek acil müdahale gereken yerlerde onarım çalışmalarını da gerçekleştiriyor. Ekipler son olarak Çamlıtepe, Güney, 17 Ağustos ve Mimar Sinan Mahallesi’nde çalışma yürüttü. Dekoratif duvarların yapıldığı Güney Mahallesi’ndeki sokakta kaldırımlar için çalışma başlatıldı.