Körfez´de Sanayi Girişi Genişletildi

Körfez’de Sanayi Girişi Genişletildi

Körfez Belediyesi, araçların Yarımca Sanayi Sitesi’ne giriş ve çıkışlarını daha rahat hale getirmek amacıyla kavşakta genişletme çalışması başlattı.

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Yarımca Sanayi Sitesi girişinde genişletme çalışması başlattı. Özellikle tanker ve tır gibi hem geniş hem de uzun araçların yan yoldan Yarımca Köprülü Kavşağı’na dönüşünde yaşanan sıkıntıyı azaltmak isteyen Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, iş makineleri yardımıyla yolu genişletirken, genişletilen alanı da asfaltladı.

Dekoratif Duvarlar

Yapılan çalışma biraz olsun bölgede dönüşleri rahatlatırken, sanayi esnafı da belediye ekiplerine teşekkür etti. Ayrıca bölgede bulunan Belde Garajı’nın etrafında yapılan dekoratif perde duvar düzenlemesi de tamamlandı. Daha önce telle çevrili olan ve kötü bir görüntüye sahip olan alan, güzel bir görünüme kavuşturuldu.