Haber

Körfezli Muhtarlardan ´Hizmet´ Teşekkürü

Orjinal Resim

Körfezli Muhtarlardan ‘Hizmet’ Teşekkürü

Körfezli muhtarlar, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı ziyaret etti, mahallelerine yapılan yatırımlar ve yeni muhtarlık hizmet binaları için teşekkür etti.

Körfez’deki muhtarlar Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret etti. Ziyarete Körfez Belediye Başkan Yardımcıları Selattin Kabadayıoğlu ve Levent Yılmaz, Muhtarlıklar Müdürü Özcan Efe, Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar ile köy ve mahalle muhtarları katıldı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar ve muhtarlara ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

Teşekkür Ediyoruz

Körfez Muhtarlar Derneği Başkanı Yusuf Yanar ise yaptığı konuşmada, “Gerçekten 36 mahalle muhtarımız yaptığınız çalışmalar ve mahallelerimizin hepsine eşit hizmet götürmenizden dolayı memnun. Sizlere hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da hizmetlerin bundan sonra da devam edeceğini belirterek, ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Bizler İçin Bir Onur

Başkan Baran, “Belediyemizin fahri meclis üyeleri olan değerli mahalle muhtarlarını belediyemizde ağırlamak bizler için de onur. Köylerimiz dahil 36 mahallemiz de bizler için önemli. Biz Körfez olarak gönül köprüleri kurduğumuz halkımızla birlikte büyümeye ve gelişmeye yönelik attığımız adımlarımızı her seferinde daha büyük atarak bu ilerleyişimizi sürdüreceğiz” dedi.

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler