Haber

Körfez´de Öğrenciler Karnelerine Kavuştu

Orjinal Resim

Körfez’de Öğrenciler Karnelerine Kavuştu

Körfez’de 2017-2018 eğitim öğretim döneminin ilk yarısı bitti, öğrenciler karnelerine kavuştu. Uluğbey Ortaokulu’nda düzenlenen törende, oldukça renkli görüntüler vardı.

Tüm yurtta olduğu gibi Körfez’de de karne heyecanı yaşandı. Karne dağıtım töreni protokolün de katılımıyla Körfez Uluğbey Ortaokulu’nda gerçekleştirildi. Törene; Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkan Vekili Selattin Kabadayıoğlu, İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Fikret Çetin Kale, diğer birim müdürleri, veliler ve öğretmenler katıldı.

Bol Bol Kitap Okuyun

Tören öncesinde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, “İlçemizde yaklaşık 31 bin 500 öğrenci ve bin 850 öğretmen bugün itibariyle yarıyıl tatiline çıkacak. Büyük bir çalışma sonrasında gösterilen başarı öğrencilerimizin karnelerine yansımış durumda. Karnelerini alacaklar. Bakanımızın da dediği gibi tatil boyunca öğrencilerimize ödül vermeyeceğiz ama sizlerden isteğim; kitap okuyun” ifadelerini kullandı.

Umutlarımız Yeşeriyor

İbrahim Okutan’ın ardından konuşan Körfez Belediye Başkan Vekili Selattin Kabadayıoğlu, “Yarınlara dair umutlarımızı, hedeflerimizi hep taze tutan yavrularımızın heyecan içerisinde beklediği karne dağıtımını bugün hep birlikte gerçekleştiriyoruz. Tüm öğrencilerimiz, karnelerini hak ettiler. Ben başarınızda emeği geçen milli eğitim camiamıza teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

İlçenin Gururu Oldular

Körfez Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can da konuşmasında,  öğrencilere seslenerek, “Ülkesine son nefesine kadar sahip çıkan, vatanı için mücadele eden, bilgili, kültürlü, ahlaklı insanlar olarak kendinizi yetiştirin” ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından dereceye giren öğrencilere hediyeleri takdim edilirken, spor branşında da derece elde eden okul takımlarına madalya takdimi yapıldı.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler