Haber

Başkan Baran, İşçilerle Balık Yedi

Orjinal Resim

Başkan Baran, İşçilerle Balık Yedi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, öğle yemeğinde işçilerle balık ziyafetinde bir araya geldi. Hem yemek yendi hem de yeni projelerle ilgili istişare yapıldı.

Körfez’e yakışan hizmetlerdeki başarının sırrını ‘ekip işi’ olarak adlandıran Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, çalışanlarla bir araya gelerek hem onlara moral veriyor hem de yeni projelerle ilgili istişarelerde bulunuyor. Başkan İsmail Baran, son olarak Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli ile öğle yemeğinde balık ziyafetinde bir araya geldi. Yemeğe, gönüllü temizlik işleri personeli olan eczacı Caner Göçmez de katıldı.

Izgaranın Başına Geçti

Başkan İsmail Baran dışında; Başkan Yardımcıları Faruk Denli, Sait Çalık ve Levent Yılmaz, Başkan Danışmanı Yılmaz Pekmezcan, Temizlik İşleri Müdürü Ali Osman Yıldırım, birim müdürleri ve Temizlik İşleri Müdürlüğü personeli katıldı. Başkan İsmail Baran, yemek öncesi balıkların piştiği mangalın başına geçti, birkaç ızgarayı kendisi çevirdi.

Ekip Ruhu Önemli

Yemek sırasında işçilerle sohbet eden ve müdürlerle de yeni projeler üstüne konuşan Başkan İsmail Baran, “İşlerimiz çok yoğun ama güneşi görünce bu güzel havada, personel ile bir arada olalım istedik. Bizim işimiz ekip işidir, ekip ruhu çok önemlidir. Fırsat buldukça bir arada olmaya gayret gösteriyoruz” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler