Haber

Vatandaş İstedi, Ekipler Hemen Çalışma Yürüttü

Orjinal Resim

Vatandaş İstedi, Ekipler Hemen Çalışma Yürüttü

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşlardan gelen talepler ve ekipler tarafından tespit edilen noktalarda çalışmalarını sürdürüyor.

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, kent genelinde cadde ve sokaklardaki iyileştirme çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Vatandaşlardan gelen talepler ve ekipler tarafından tespit edilen noktalar belirli bir periyot çerçevesinde yürütülen çalışmalarda küçük dokunuşlar ile Körfezlilerin hayatını olumsuz etkileyen sıkıntılar ortadan kaldırılıyor.

Esnaftan Teşekkür

Ekipler son olarak Yeniyalı ve Atalar Mahallesi’nde çalışma yürüttü. İlk olarak Yeniyalı Mahallesi’ndeki bozuk yolla ilgilenen ekipler, çöküntünün yer aldığı yoldaki asfaltı kaldırdı ve yeniden asfalt döktü. Taleplerinin kısa sürede yerine getirildiğini belirten esnaf ve vatandaşlar, belediye ekiplerine teşekkür etti.

Hayatı Kolaylaştırıyor

İlçe genelindeki kaldırım yenileme çalışmaları ise Atalar Mahallesi ile devam etti. Ekipler kış öncesinde vatandaşın hayatını olumsuz etkileyecek durumdaki kaldırımları yeniledi, parkeleri değiştirdi. Ayrıca ekipler ilçe genelinde kış öncesinde başlattığı mazgal temizliği ve bakım çalışmasını da devam ettirdi.

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler