Haber

Bilge Baran´dan Bebek Ziyareti

Orjinal Resim

Bilge Baran’dan Bebek Ziyareti

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın eşi Bilge Baran, ilçede çat-kapı ziyaretlerini sürdürüyor. Bilge Baran, Arslan ailesinin evine misafir oldu, yeni doğan bebekleri için hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.


‘Sosyal belediyecilik’ anlamında başarılı çalışmalara imza atan Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran gibi eşi Bilge Baran da aynı özveriyle ilçe halkı ile bir araya geliyor. Çalmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayan Baran ailesi, hasta yaşlı vefat ziyaretlerinin yanı sıra ‘Hoş geldin Bebek’ diyerek aileleri evlerinde ziyaret ediyor. Bilge Baran, son olarak Belediye Meclis Üyesi Pınar Uysal ile birlikte Körfez’in tanınmış ve başarılı avukatlarından olan Uğur Arslan ve eşi Nevriz Arslan’ın evine misafir oldu.

Hoş Geldin Deniz Bebek
Üçüncü çocuklarını kucaklarına alan Arslan ailesi, adını Deniz koydukları kız çocuklarının mutluluğunu Bilge Baran ile paylaştı. Ziyaret esnasında aile fertlerini tebrik eden Bilge Baran, “Vatanına, milletine, sizlere hayırlı bir evlat olsun. Allah ömrünü uzun kılsın. Hoş geldin Deniz bebek” şeklinde konuştu. Yapılan bu anlamlı ziyaretten ve hediye takdiminden dolayı Arslan ailesi Bilge Baran’a teşekkür etti.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler