Körfez Belediyesi´nden Meme Kanseri Seminerine Davet

Körfez Belediyesi’nden Meme Kanseri Seminerine Davet

Körfez Belediyesi, ‘Meme Kanseri Bilinçlendirme Ayı’  kapsamında Özel Körfez Marmara Hastanesi işbirliği ile bilgilendirme semineri düzenliyor.

Hayatınızı Erken Tanıyla Kurtarın

Sağlık alanında önemli çalışmaları hayata geçiren Körfez Belediyesi, kentte yaşayan her vatandaşını düşünüyor. Buna bağlı olarak ‘bugün 1 saat, yarın 1 hayat kurtarır’ sloganından yola çıkan Körfez Belediyesi, bilinçlendirme ve bilgilendirme semineri yapacak. Opr. Dr. Mehmet Zeki Eren’in konuşmacı olarak katılacağı seminerde, meme kanserinde farkındalık – meme kanserinden koruyu beslenme konularına değinilerek vatandaşlar bilinçlendirilecek.

Ücretsiz Seminer

Körfez Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü’nce düzenlenen ve ücretsiz olan seminer 20 Ekim 2017 Cuma günü saat 13.30 ‘da Tütünçiftlik Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek.
Yetkililer, özellikle kadınlarda görülen bu hastalığın erken tanıyla yok edilebileceğini ifade ederken, tüm kadınları bilgilendirme semine davet ediyor.