Haber

Güzel Bir Körfez İçin Çalışıyoruz

Orjinal Resim

Güzel Bir Körfez İçin Çalışıyoruz

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, çok sayıda STK ve dernek yönetimini makamında ağırladı. Başkan Baran, halkın taleplerine ve önerilerine önem verdiklerini belirtti.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Birleşik Esnaf Ve Sanatkârlar Oda Başkanı Yahya Öztürk, Azerbaycan Kültür Derneği, Yukarı Hereke Birlik Beraberlik ve Dayanışma Derneği ve Posoflular Derneği başkan ve yöneticilerini makamında ağırladı. Başkan Baran’ın ilk ziyaretçileri Posoflular Dernek Başkanı Muammer Eren ve yeni yönetim kurulu oldu. Başkan Baran, yeni dönemde kendilerine başarılar diledi.

Teşekkür İçin Geldiler

Başkan Baran daha sonra Körfez Birleşik Esnaf ve Sanatkârlar Oda Başkanı Yahya Öztürk ve beraberindeki heyeti makamında ağırladı. Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyaret sonrasında Azerbaycan Kültür Derneği Başkanı Abdullah Salar ve Yönetim Kurulu üyeleri de Başkan Baran’ı makamında ziyaret etti. Yukarı Hereke Birlik Beraberlik ve Dayanışma Derneği yöneticileri ise bölgede hayata geçirilen projeler için teşekkür ziyaretinde bulundu.

Çok Çalışmalısınız

Başkan Baran’ın dernek ve STK’lar dışında öğrenci konukları da vardı. Barbaros İmam Hatip Lisesi okul idarecileri ve öğrenciler, okullarına yapılan desteklerden dolayı teşekkür için Başkan İsmail Baran’ı ziyaret etti. Başkan Baran, “Temel amacımız hızlı ve verimli bir işbirliğiyle vatandaşlara en güzel hizmeti vermek” dedi. Öğrencilerden de çok çalışmalarını Başkan İsmail Baran, milli ve manevi değerlere sahip çıkmalarını belirtti.

 

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler