Haber

45 Bin Hanenin Kapısını Çalacaklar

Orjinal Resim

45 Bin Hanenin Kapısını Çalacaklar

Körfez Belediyesi tarafından oluşturulan ‘Her Noktaya Hizmet Ekibi’ ilçedeki 45 bin haneye konuk olacak, çalışmaları aktarıp onların da taleplerini dinleyecek.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın ‘Körfez’i Körfezlilerle güzelleştireceğiz’ hizmet parolası ile yola koyulacak olan ‘Her Noktaya Hizmet Ekibi’ ilçedeki 45 bin haneye konuk olacak ve hem mahallelerinde hem de bölgede yapılan ve yapımına başlanacak olan projeleri tek tek anlatacak. Ekip sadece bununla da kalmayacak, vatandaşların talep ve önerilerini de dijital ortamda kaydını sağlayacak.

Her Haneye Gireceğiz

Vatandaşların projeler hakkındaki merak ettikleri soruları da cevaplayacak olan ekip, her eve çalışmaların yer aldığı broşürleri takdim edecek. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran da ‘Her Noktaya Hizmet Ekibi’ ile bir araya geldi, yapacakları çalışmalarda başarı diledi. Başkan Baran, “Her Noktaya Hizmet Ekibimiz ile ilçedeki her haneye gireceğiz” dedi.

Hedef 500 Milyon TL

‘Biz büyük bir aileyiz’ diyen Başkan İsmail Baran, “Bizler büyük bir aileyiz. Öncelikle ilçemizde yıllık 100 milyon liranın üzerindeki yatırımlarla çehresini değiştiriyoruz. 3 yılda 300 milyon liralık bir yatırım yapıldı. Hedefimiz, 5 yılda 500 milyon liralık bir yatırım yapmak. Tabi bunu sadece biz yapmıyoruz, halkımızla el ele, gönül gönüle vererek gerçekleştiriyoruz” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler