Köyler İstedi, Körfez Belediyesi Yapıyor

Köyler İstedi, Körfez Belediyesi Yapıyor

Körfez Belediyesi, köylerde değişim ve dönüşümü gerçekleştirirken, ihtiyaçlara ve taleplere de kısa sürede cevap veriyor. Son olarak köy camilerinde bakım, onlarım ve tadilat çalışması yapıldı.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın büyük önem verdiği köylerdeki değişim ve dönüşüm devam ediyor. Sadece son bir yılda 10 milyon liralık yatırımın yapıldığı köylerde, köylülerin talepleri de tek tek değerlendiriliyor. Bu talepler doğrultusunda köy camilerinde bakım-onarım çalışması başlatıldı. Talepler doğrultusunda yürütülen çalışmalarda, camilerin eksikleri de giderildi.

Köylere Durak

Körfez Belediyesi, köylülerin bir diğer talebi olan durak ihtiyacını da karşılıyor. Köy girişlerine özellikle kış aylarında vatandaşların mağdur olmaması adına duraklar yerleştirilmeye başlandı. Ekipler son olarak Karayakup, Çınarlı ve Elmacık Köyü girişine otobüs durağı yerleştirildi. Belediye yetkilileri, köylerde hayatı kolaylaştıran çalışmaların devam edeceğini belirtti.