Haber

Yaşlılara ´En Tatlı´ Ziyaret

Orjinal Resim

Yaşlılara ‘En Tatlı’ Ziyaret

Körfez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, ilçedeki yaşlıları ziyaret edip hal hatır soruyor, meyve sepeti ve çikolata ikramında bulunuyor.

Körfez Belediyesi, ‘sosyal belediyecilik’ anlayışıyla birçok projeyi hayata geçirirken, ilçedeki yaşlıları da unutmuyor. Belediye Başkanı İsmail Baran’ın talimatı ile ilçedeki yaşlıları sık sık ziyaret eden Körfez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü, gönül alıyor, hal hatır soruyor. Ekipler geçtiğimiz hafta 10 ayrı eve konuk oldu, yaşlılarımızla sohbet ederek gönül aldı.

Program Çerçevesinde

Ziyaretler kapsamında kapısı çalınan yaşlı vatandaşlar ziyaretler dolayısıyla mutlu olurken, onlara meyve sepeti ve çikolata ikramında bulunuldu. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü ekipleri, “Belirli program çerçevesinde yaşlılarımızı ziyaret edip, Başkanımızın selamlarını iletiyoruz” dedi. Yaşlılar ise kendilerine yapılan bu ziyaretlerden dolayı memnuniyetlerini dile getirdi.

Mutlu Oldular

80 yaşındaki Sariye Teyze, ziyaret dolayısıyla mutlu olduğunu belirterek, “Bizleri unutmayan belediyemize teşekkür ediyorum. Çok duygulandım” ifadelerini kullandı. 87 yaşındaki Ahmet Sönmez de ziyaret eden ekiplere teşekkür ederek, “Bir anda kapımız çaldı ve çat kapı ziyaret bizleri mutlu etti” ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler