Haber

Havuz Personeline İlk Yardım Eğitimi

Orjinal Resim

Havuz Personeline İlk Yardım Eğitimi

Körfez Belediyesi, Çamlıtepe’de bulunan yüzme havuzu ve spor kompleksi personelini sürekli eğitime alıyor. Ekipler son olarak ilk yardım ve cankurtaranlık eğitimlerini yeniledi.

Körfez Belediyesi, vatandaşlara daha iyi hizmet sunabilmek ve çalışanların kişisel gelişimine katkı sağlamak için personele yönelik eğitimlerine devam ediyor. Körfez Belediyesi Yüzme Havuzu ve Spor Kompleksi personeline son olarak ilk yardım ve cankurtaran eğitimleri verildi. Eğitimde, boğulan birine nasıl müdahale edileceği, sudan çıkarıldıktan sonra yapılacak ilk yardım gibi hayati konularda bilgiler verildi, uygulamalı olarak anlatıldı.

Katkı Sağlayacak

Körfez Belediyesi Yüzme Havuzu Müdürü Ali Osman Baş, çalışanların kişisel eğitimlerine katkı sağlamak amacıyla bu tür eğitimlerin sürekli olarak devam edeceğini belirterek, “Personelimiz düzenli olarak eğitimler almakta ve sahip oldukları ilkyardım ve cankurtaran belgelerini ile yüzme eğitmenlik belgeleri yasal prosedürler içersinde süreleri her daim aktif halde tutulmaktadır” dedi. 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler