Haber

Tek Arzumuz Hayır Duanızı Almak

Orjinal Resim

Tek Arzumuz Hayır Duanızı Almak

Körfez’de çalışmalar tüm hızıyla sürerken, Başkan İsmail Baran da vatandaşların talepleri doğrultusunda projelere yön veriyor. Başkan, Yeni Yalı Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi, iki ayrı iş yerinin de kurdelesini kesti.

Hizmette eşitlik ilkesi doğrultusunda vatandaşların da görüşlerini alarak çalışmalarına yön veren Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, mahalle ziyaretlerinde esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelirken, onların görüş ve önerilerine de önem veriyor. Başkan Baran, son olarak Yeni Yalı Mahallesi’ndeydi ve vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Baran, esnaf ve vatandaşlarla mahallenin ihtiyaçları üzerine konuştu.

Duanız Bize Yeterli

‘İnsanı yücelt ki devlet yücelsin’ anlayışı ile proje ve hizmet üretmeye devam ettiklerini ifade eden Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, projelere de vatandaşların önerileri ile yön verdiklerini belirtti. Başkan Baran, “Körfez’de çalışmalar tüm hızıyla sürüyor. Bizim hemşerilerimizin rızasını ve hayır duasını almaktan başka bir arzumuz yok” dedi.

Vatandaştan Teşekkür

Vatandaşların hizmetlerden memnuniyet duyduğunu belirtmesi sonrası Başkan Baran, “Sizlerin hizmetlerimizden duymuş olduğunuz memnuniyet bizleri de mutlu ediyor, çalışma şevkimizi arttırıyor" ifadelerini kullandı. Vatandaşlar özellikle çöp konteynırlarının yıkanması noktasındaki hassasiyeti dolayısıyla Başkan İsmail Baran’a teşekkür etti.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler