Ekipler Önlem Aldı Korkuluk Yapıldı

Ekipler Önlem Aldı Korkuluk Yapıldı

Körfez Belediyesi, ilçenin dört bir yanında vatandaşların hayatını olumsuz etkileyecek sorunlara karşı mobil ekipler ile anında müdahale ediyor.

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların çözüm merkezi aracılığı ilettiği sorunlara anında çözümler üreterek normal hayatın işleyişini aksatmasına izin vermiyor. Mobil ekipler sayesinde özellikle vatandaşların can ve mal güvenliği noktasında tehdit oluşturan alanlara, en kısa sürede müdahale ediliyor.

Tamir Edildi

Ekipler son olarak dere kenarlarında kırılan korkulukları tamir etti. Kısa sürede vatandaşlardan gelen talep doğrultusunda yapılan çalışma en fazla da onları memnun etti. Vatandaşlar,  özellikle okulların açılmasıyla birlikte çocukların o bölgeden geçtiğini belirterek, kısa sürede güvenlik önlemi alınmasından dolayı ekiplere teşekkür etti.