Trafiği Etkilemeden Çalışma Tamamlandı

Trafiği Etkilemeden Çalışma Tamamlandı

Körfez Belediyesi, hayatın normal akışını engellememek adına çalışmalarını kimi zaman gece kimi zaman ise sabahın ilk saatlerinde sürdürüyor. Son olarak D-100 yan yoldaki çalışma da sabah ilk saatlerinde başladı ve tamamlandı.

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri,  ilçe genelinde alt ve üst yapı çalışmasını sürdürüyor. Ekipler son olarak D-100’ün Hacı Osman Mahallesi kısmındaki yan yolda asfalt çalışması yürüttü. Oldukça işlek olan yolda trafiği engellememek adına çalışmalar sabahın ilk saatlerinde başladı.

Trafiği Engellemedi

Okulların açılması, fabrika servislerinin de yoğunluğu nedeniyle dönüşümlü olarak gerçekleştirilen çalışmada ilk gün sabah saatlerinde kazım işlemi yapıldı. Ertesi gün yine aynı saatlerde de yolun asfaltlanması gerçekleştirildi. Sabahın ilk ışıklarında yürütülen çalışma, trafiğe olumsuz etki yaratmadı.