Haber

Aileleri ve Bebekleri Güldüren Proje

Orjinal Resim

Aileleri ve Bebekleri Güldüren Proje

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın talimatları doğrultusunda hayata geçirilen ‘Hoş Geldin Bebek’ projesi yüzleri güldürmeye devam ediyor.

Körfez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hayata geçirilen ‘Hoş Geldin Bebek’ vatandaşları memnun etmeyi sürdürüyor. Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğüne bağlı ekiplerce, ilçede yeni doğmuş bebekler tek tek tespit edilerek hazırlanan hediye setleri ailelere takdim ediliyor. Güler yüzle aileleri ziyaret eden ‘Hoş Geldin Bebek’ ekibi aileler tarafından büyük bir sıcaklıkla karşılanıyor.

Hediyeler Başkan Dedelerinden

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın ilçede sosyal belediyecilik anlayışı ile başlattığı ‘Hoş geldin Bebek’ projesi kentin gözbebeği oldu. Her kesimden vatandaşa ortaya koyduğu projelerle hitap eden Başkan İsmail Baran, özellikle çocuklar tarafından çok seviliyor. Çocukların ‘Başkan Amcası’ olarak da anılan Başkan Baran, yeni doğmuş bebekleri de unutmuyor.

Teşekkür Ettiler

Hoş Geldin Bebek ekibi ilk olarak ikiz kardeşler olarak dünyaya gelen İpek ve İrem kardeşleri, ardından Yeliz bebeği ziyaret etti. Bebeklere Başkan Dedelerinden olan hediye setleri takdim edildi. Aileler ise Başkan İsmail Baran ve çalışma arkadaşlarına ‘ Hoş geldin Bebek’ projesinden dolayı teşekkür ettiler.

 

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler