Haber

Maskotun İsmini Körfezliler Belirleyecek

Orjinal Resim

Maskotun ismini Körfezliler Belirleyecek

Körfez Belediyesi Spor Akademileri’nin yeni maskotu ilk günden beğeni topladı. İsminin ne olacağını ise sosyal medya üzerinden #Körfezinmaskotu hastagi ile yapılacak paylaşımlar ve Başkan İsmail Baran’ın sosyal medya hesabına gönderilecek mesajlar ile Körfezliler belirleyecek.

“Spor’un Başkenti Körfez” sloganı ile başlatılan çalışmalar kapsamında kurulan Körfez Belediyesi Spor Akademisi, şimdiden aldığı başarılı sonuçlar ile sporun birçok branşından adından söz ettirmeyi başardı. Yetkililer,  Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın direktifleri doğrultusunda miniklerin spora teşvik edilmesi adına bir de sevimli bir maskot oluşturdu.

#körfezinmaskotu Hashtagiyle

İsmi Körfezliler tarafından belirlenecek olan maskot, önceki gün Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ı makamında ziyaret etti. Ziyarette renkli görüntüler de vardı. Kaplan görünümlü maskot daha sonra belediye içerisindeki vatandaşların da huzuruna çıktı. Özellikle gençler maskot ile bol bol fotoğraf çektirdi.

Süpriz Hediyeler Verilecek

Spor Akademleri’nin yeni maskotunun ismi ise Körfezliler tarafından belirlenecek. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran’ın facebook sayfasındaki paylaşıma yapılacak yorum veya gönderilecek mesaj ile ya da facebook'ta #Körfezinmaskotu hastagiyle yapılacak paylaşımlar tek tek değerlendirilecek ve Spor Akademilerinin maskotunun ismi belirlenecek. Ayrıca kulüp yönetimi tarafından da sürpriz hediyeler verilecek.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler