Haber

Başkan Baran´dan ´Hayırlı Teskereler´

Orjinal Resim

Başkan Baran’dan ‘Hayırlı Teskereler’

Körfez’de askere gidecek olan Mehmetçiklere destek olmak için başlatılan ‘Hayırlı Teskereler’ projesi kapsamında Körfez İlçe Jandarma Komutanlığı’ndaki erbaşlara da çanta hediye edildi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, ilçede askere gidecek olan Mehmetçiklere destek amacıyla ‘Hayırlı Teskereler’ projesi başlatmış, askerlerimize içerisinde kişisel bakım malzemelerinin bulunduğu çanta hediye etmişti. Proje kapsamında ayrıca ilçede görev yapan askerlerimiz de unutulmadı. Körfez İlçe Jandarma Komutanlığı’nda görevli er ve erbaşlara da ‘hayırlı teskereler’ çantası verildi.

Askerle Yemek Yediler

Programa Körfez İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran ve Başkan Yardımcısı İsa Taş, İlçe Emniyet Müdürü Yusuf Aydın, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Fikret Çetin Kale ve Mehmetçikler katıldı. Program öncesinde protokol üyeleri birlikte askerlerimiz ile aynı sofraya oturarak yemek yedi, sohbet etti.

Asker Bir Milletiz

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, programda yaptığı konuşmada, “Bizler milletçe her zaman birliğimizi beraberliğimizi muhafaza ediyoruz. Asker bir milletiz. Ve askerimize olan sevgimizi de en sevdiğimiz ismi; ‘Mehmetçik’ diyerek gösteriyoruz. Askere giden gençlerimize ‘hayırlı teskereler’ diyerek birer paket hazırladık. O paketi sizlere de takdim etmek için buradayız. Kazasız belasız ailenize kavuşmanızı temenni ediyorum” dedi.

Belediyenin Desteği Önemli

Başkan İsmail Baran’ın ardından konuşan İlçe Kaymakamı Dr. Hasan Hüseyin Can, “Başkanımıza teşekkür ediyorum. Böyle bir anı olacak projenin düşünülmesi ve askerlerimizin hizmetlerinin takdir edilmesi güzel bir jest. Belediyemiz, bütün hizmetlerimizde bizimle beraber. Elinden gelen çabayı gösteriyor. Bu konuda sizlere teşekkür ediyorum. Bu nitelikli hizmetlerin de devamını diliyorum” ifadelerini kullandı. Daha sonra protokol üyeleri askerlere ‘hayırlı teskereler’ çantalarını takdim etti.

 

 

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler