Haber

Duru Eczanesi´ni Başkan Baran Açtı

Orjinal Resim

Duru Eczanesi’ni Başkan Baran Açtı

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Tütünçiftlik’te hizmet vermeye başlayan Duru Eczanesi’nin açılışına katıldı; “Her yeni açılan işletme, Körfez’e değer katıyor” dedi.

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Güney Mahallesi Tınaztepe Sokak’ta hizmet vermeye başlayan Duru Eczanesi’nin açılışına katıldı. Açılışa Başkan İsmail Baran dışında; Körfez Ticaret Odası Başkanı Sibel Moralı, meclis üyeleri, siyasiler, iş adamları ve STK temsilcileri katıldı. Açılışta konuşan Başkan İsmail Baran, “Duru Eczanesi’nin açılışını yaptık. Körfez’e hayırlı olsun diyor, iş yeri sahibimize hayırlı kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

İlçeye Katkı Sağlıyor

Eczacı Nihal Özer Burdurlu’ya yeni işletmesi ile başarılar dileyen Başkan Baran, “Açılan eczanenin hayırlı olmasını temenni ediyorum. Açılan her yeni işyeri ile hem ilçemiz, hem ilimiz, hem de ülkemiz ekonomisine bir nebzede olsa katkı sağlanmış olunuyor. Nihal Hanım’a eczanesi ile şifalar dağıtmasını diliyorum” dedi. Eczacı Nihal Özer Burdurlu da açılışa katılan misafirlere teşekkür ederek, Körfez’e en iyi şekilde hizmet edeceklerini belirtti.

 

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler