Kapalı Pazar İçin İlk Kepçe Vuruldu

Kapalı Pazar İçin İlk Kepçe Vuruldu

Körfez Belediyesi tarafından Yukarı Hereke'de yapılması planlanan kapalı pazar projesi için için start verildi; ekipler dün ilk kepçeyi vurdu.

Kültür merkezi inşaatının tamamlandığı, Ahmed-i Hani Parkı için de çalışmaların aralıksız sürdüğü Yukarı Hereke'de, kapalı pazar projesi için de start verildi. Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Yeniyalı Mahallesi'nde hayata geçirilen Necmettin Erbakan Kapalı pazarı sonrasında; 5 mahallede daha kapalı pazarların hayata geçirileceğini açıklamıştı.

Projenin Startı Verildi

O 5 projeden biri olan Yukarı Hereke Kapalı Pazar projesi için dün itibariyle start verildi, ekipler zemin düzeltme çalışmalarına başladı. Ahmed-i Hani Parkı ile yapımı tamamlanan Kültür Merkezi inşaatı arasındaki alanda yapımına başlanan parkta düzeltme sonrasında temel kazma çalışmalarına başlanacak.