Haber

Körfez´de Öğrenciler Yaza Bisikletle Giriyor

Körfez'e vizyon katan hizmetlerinin yanı sıra kentte sosyal ve kültürel projelere de imza atan Körfez Belediyesi, 5. Sınıf öğrencilerine okul ve karne hediyesi olarak bisiklet dağıtımı gerçekleştiriyor.

Sosyal ve kültürel alanda çok önemli faaliyetlerde bulunan Belediye Başkanı İsmail Baran, çocukların yüzünü güldürmeye devam ediyor. Geçen yıl startını verdiği 5. Sınıf öğrencilerine yönelik okul ve karne hediyesi olarak bisiklet dağıtımları bu yıl da sürüyor. Eğitimde başarıyı teşvik etmek için hazırlanan bisiklet dağıtım törenine Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ın yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları, Körfez İlçe Milli Eğitim Müdürü İbrahim Okutan, Belediye Meclis Üyeleri, Birim Müdürleri, Öğretmenler, Muhtarlar ve veliler katıldı.

Bisiklet dağıtım töreninin ilk ayağını Hereke Nuh Çimento Vatan Ortaokulunda gerçekleştiren Körfez Belediyesi, kent genelinde okuyan 5. Sınıf öğrencilerine toplamda 2300 adet bisiklet dağıtımı gerçekleştirecek. Vizyon sahibi ve idealist bir gençlik için Körfez olarak yapılan çalışmalarla öncü ve örnek olmaya devam ediyoruz, diyen Başkan Baran, "Türkiye'nin geleceği, gençlerimizin güzel yetişmeleriyle güzelleşecek. Sağlıklı bir gençlikle sağlıklı geleceği inşa edelim istiyoruz." İfadelerini kullandı.

Çocuklarımız Gözbebeğimizdir

Belediye Başkanı İsmail Baran, ödül töreninde yaptığı konuşmada, sağlıklı geleceğin sağlıklı kentlerle yetişebileceğini söyledi. Körfez Belediyesi olarak, eğitime, spora ve gençlerin spora teşvik edilmesine önem verdiklerini belirten Başkan Baran, "Vizyon sahibi ve idealist bir gençlik için Körfez olarak yapılan çalışmalarla öncü ve örnek olmaya devam ediyoruz. Gençlerimizin en güzel şekilde yetişmelerini hedefliyoruz" dedi.

Körfez'in değerleriyle dikkat çektiğini ve Türkiye'de şu anda oluşturulan spor akademisinin ve eğitimde gerçekleştirilen e-dershane projesinin örnek olduğunu anlatan Başkan Baran, "Türkiye'nin geleceği, gençlerimizin güzel yetişmeleriyle güzelleşecek. Gençlerimiz gözbebeğimizdir. Bu yüzden eğitim kurumlarımıza ve amatör sporlarımıza da gereken desteği sağlıyor ve gençlerimizi sağlıklı bir yaşam için spora teşvik ediyoruz. Sağlıklı bir gençlikle sağlıklı geleceği inşa edelim istiyoruz" diye konuştu.

Belediye Başkanı İsmail Baran'ın yaptığı konuşmanın ardından bisiklet dağıtım törenine geçildi. Çocukların heyecanlarını birlikte paylaşan Başkan Baran, ismi okunan öğrencileri tek tek tebrik ederek bisikletlerini takdim etti. Öğrencilerin mutluluğu yüzlerinden okunurken Başkan Baran, öğrencilerin ve velilerin isteklerini kırmayarak minik öğrencilerle hatıra fotoğrafı çektirdi.

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler