Haber

Körfezli Öğrencilerin 4 Boyutlu Sinema Keyfi

144 Seanstan Oluşan Filmi 10 Bin 819 Çocuk İzledi.

Körfez Belediyesi hayata geçirdiği projeyle ilçedeki devlet okullarında eğitim gören öğrencilere sinema keyfi yaşattı. Körfez Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen proje kapsamında 22 ilkokul öğrencilerine 4 boyutlu "Meta Hayal Gücü"  isimli filmin gösterimi yapıldı. Nisan ayında başlatılan proje kapsamında 144 seanstan oluşan filmi 10 bin 819 çocuk izledi.  Eğitici film, öğrenciler ve öğretmenlerin büyük beğenisini topladı.  Öğrenciler 4 boyutlu filmi keyifle izlerken, çeşitli etkinliklerde çocuklara özel olarak yapıldı.

Başkan Baran, Minik Öğrencilere Seslendi

Sinema gösterimi öncesi Belediye Başkanı İsmail Baran, minik öğrencilere sinevizyondan eşliğinde seslenerek şu ifadelere yer verdi, "Bir Eğitim-Öğretim yılının sonuna geldiniz. Ancak bu bitiş sizlere yeni bir başlangıcı da beraberinde getiriyor. Siz gençlerimiz okullarınızdan mezun olarak yeni ufuklara yeni hayallere yelken açacaksınız. Tüm okul müdürlerimize, çok değerli öğretmenlerimize, anne-babalara, okul aile birliği yönetici ve üyelerine, Körfez'in eğitimde yükselen ivmesine verdikleri özverili katkıdan dolayı teşekkür ediyor, şükranlarımı sunuyorum" diyerek eğitim-öğretim anlamında Körfez Belediyesi olarak atacakları her olumlu adımda yanlarında olacaklarını belirtti. Başkan Baran, "Sizler bizim geleceğimizsiniz. Geleceğin mutlu, kalkınmış ve huzurlu Türkiye'si, sizin ellerinizde şekillenecektir. Üzerinize aldığınız bu yüce sorumluluğun bilinciyle hareket edip derslerinize daha çok çalışarak Büyük Türkiye idealini gerçekleştireceğinize inanıyorum. Sizlere güveniyor, atacağınız her olumlu adımda yanınızda olacağımızı bilmenizi istiyorum." Mesajını verdi.

4D Sinema Filmi Büyük Beğeni Topladı

Öğrencilerin bulundukları okulların salonlarında gerçekleştirilen sinema gösteriminde renkli ve pırıltılı lazer ışıklar, uçuşan balonlar, rüzgar, şimşek efektleriyle gösterimi tamamlanan 4D sinema filmi hem öğretici hem de eğlendiren yönüyle büyük beğeni topladı.

Aralarında ilk kez 4 boyutlu sinema izleyen öğrencilerin heyecanına ortak olan öğretmenler, Körfez Belediyesi'ne ücretsiz film gösterimi için teşekkür etti. Film sonunda öğrenciler yaşadıkları heyecanı anlatarak mutluluklarını ifade ettiler.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler