Haber

Zamanı Hizmete Dönüştüren Belediye

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran Körfez'e Hizmet Yolunda Körfez Belediye'sinin 2 yıl içerisinde yaptığı hizmetleri ve 2016 yılında hayata geçireceği vizyon projelerini halka sunacak.

Belediye Başkanı İsmail Baran, 2 yıl boyunca Körfez'de gerçekleştirdiği hizmetleri ve önümüzdeki süreçte hayata geçirmeyi planladığı projeleri, basın mensupları ve Körfezli vatandaşlarla paylaşacak.

22 Nisan 2016 Cuma günü (Yarın) Tütünçiftlik Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan "Hizmette 2. Yılımız" programı saat 18.30'da başlayacak.

Tüm Körfez Halkı Davetli

Körfez Belediyesinin bütün imkânlarını seferber eden halka hizmet yolunda iki yılda büyük projeleri ve çalışmaları hayat geçiren Belediye Başkanı İsmail Baran, oluşturduğu profesyonel hizmet alt yapısıyla da iki yıl içerisinde hizmetleri vatandaşın ayağına götürürken Tütünçiftlik Kültür Merkezinde gerçekleştirilecek olan programa Körfezli protokol üyelerinin yanı sıra siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve Körfez halkını davet ediyor.

Başkan Baran Dolu Dolu Geçen Hizmet Yılını Körfezlilerle Paylaşacak

Şeffaf belediyecilik anlayışı ile belediyenin kapılarını halka açarak onların dertleriyle üzülen, sevinçleriyle sevinen Başkan Baran, düzenlenecek olan Hizmet Yılı programında Körfez'i Körfez yapan değerleri bir bir halka anlatarak hesap verecek. İki yılda gerçekleştirilen çalışmalar, planlanan projeler, çeşitli spor dallarını gençlerle buluşturan faaliyetler, geleceğin teminatı olan gençlerle birlikte ekilen fidanlar, kısa süre içerisinde Körfez'in yollarına serdiği 80 bin ton asfalt çalışmaları, yenilenen parklar, oluşturulan yeşil alanlar, günümüz şartlarıyla oluşan yapılara kazandırılan estetik dokunuşlar, eğitim alanında yapılan devrim niteliğinde projelerin ve çalışmaların anlatılacağı "Körfez'de Hizmette 2. Yılımız" programı Körfez halkının katılımı ile gerçekleştirilecek.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler