Haber

Hizmet Dediğin Böyle Olur

Körfez Belediyesi kentin en önemli caddelerinden biri olan Adnan Kahveci Bulvarında dayanıklı asfalt kaplama çalışması gerçekleştirdi.

Çalışmalar Gece Geç Saatlere Kadar Devam Etti

Büyük bir özveri göstererek kazıma ve asfalt serim çalışması yapan Körfez Belediyesi ekipleri, bir gecede çalışmaları tamamladı. Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü halkı sabah mesai saatinde mağdur etmemek için insanüstü bir gayret göstererek Adnan Kahveci Bulvarında aynı gecede yıpranmış asfaltını kazıdı. Belediye ekipleri aynı gecede alt yapı çalışmalarını da tamamlayarak aynı gece kalıcı ve dayanıklı asfalt kaplamasını yaparak sabah mesai saatinde Adnan Kahveci Bulvarını yeniden hizmet hazır hale getirdi.

Başkan Baran Çalışmaları Yerinde Takip Etti

Körfez Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri saat: 21.00'da çalışma yapılacak alanda gerekli önlemleri ve tedbirleri alındıktan sonra hemen yıpranmış asfaltın kazılmasına geçildi. Asfalt serim çalışmasının yapılacağı alanda alt yapı ile ilgili konuları hallederek vatandaşın herhangi bir mağduriyete uğramaması için gerekli kurumlarla iletişime geçen ekipler daha sonra çalışmalara başladı. Gece geç saatlere kadar süren çalışmaları bizzat yerinde takip eden ve inceleyen Belediye Başkanı İsmail Baran, çalışmalar ile ilgili çeşitli bilgiler aldı.

Başkan Baran, "Körfez'in Sokakları ve Caddelerini Evimiz Gibi Görüyoruz"

Değişen ve Gelişen Körfez için adım adım ilerleyerek insan odaklı hizmetleri Körfez'e kazandıran Belediye Başkanı İsmail Baran, "Adnan Menderes Bulvarında ekiplerimiz ummalı çalışmalar gerçekleştiriyoruz. Buradaki çalışmamızı bir gün içerisinde bitirmeyi hedefliyoruz. Bu nedenle ekibimiz gecenin ilerleyen saatlerine kadar burada çalışmalarını sürdürecek" dedi. Başkan Baran ayrıca, Körfez'i bir eve benzeterek şu ifadeleri kaydetti, "Körfez sokakları bizim evimiz gibi. Hatta misafir odamız gibi. Bildiğiniz gibi evimizdeki odalarımızı nasıl süslüyor ve rahat bir ortam haline getiriyorsak. Bizlerde cadde ve sokaklarımızı evimiz gibi süslüyor, halkımızın rahat etmesi adına gerekli çalışmaları gerçekleştiriyoruz" dedi.

Yapılan asfalt çalışmalarının yanı sıra cadde ve bulvar üzerinde kaldırım çalışmaları da yapan belediye ekipleri bölge esnafının taleplerini de değerlendirerek çalışmalarını sürdürüyor. Belediye ekipleri bir yandan asfalt kazım ve serim çalışması yaparken diğer taraftan da ekipler kaldırım yapılacak alana beton dökerek çalışmaları hızlandırdı.

Belediye Başkanımız Alışık Olmadığımız Şekilde Körfez'e Hizmet Ediyor

Gece geç saatlerde bölgede çalışma olduğunu gören vatandaşlar belediye ekiplerinin yanına gelerek memnuniyetlerini ifade ettiler. Belediye Başkanı İsmail Baran'a teşekkür eden vatandaşlar, "Başkanımız alışık olmadığımız şekilde çalışıyor. Her sabah kalktığımızda mahallemizde ve çevremizde çeşitli hizmetleri görüyoruz. Körfez aşığı bir belediye başkanına sahip olduğumuz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz. Gecenin bu saatlerinde çalışan siz belediye çalışanlarına ve Belediye Başkanımız İsmail Baran'a teşekkür ederiz "ifadelerini kullandılar.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler