Haber

Başkan Baran Ekibiyle Kampa Girdi

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, başkan yardımcıları ve daire müdürleriyle birlikte çalışma kampına girerek faaliyet sunumlarını ve Körfez'de hizmet verimliliği önerilerini değerlendirdi.

Körfez'de belediyecilik tarihinde bir ilki gerçekleştirerek ekibiyle birlikte haftasonu Kartepe Green Park Otelde iki günlük kampa giren Belediye Başkanı İsmail Baran Körfez için önemli konuları daire müdürleri ve birim sorumluları masaya yatırdı.

Körfez Belediyesinde Ekip Ruhu En Üst Seviyede

Körfez'e hizmet noktasında göreve geldiği günden itibaren önemli kararları ve hizmetleri hayata geçiren Belediye Başkanı İsmail Baran 2015 yılında yapılacak projelere de değinerek, "Allah bizlere ve sizlere Körfez'e hizmet edebilme fırsatı verdi. Elimizden geldiğince gayret gösterip çalışıyoruz. Bu çalışma kampından amacımız ise, ekipçe çalışma ruhunun daha da geliştirilmesi ve ekip halinde daha verimli bir biçimde hizmet üretimini sağlamaktır" dedi.

Eğitim Oldukça Neşeli ve Verimli Geçti

Eğitim kampının moderatörlüğünü Belediye Başkan Danışmanı Yılmaz Pekmezcan'ın üstelendiği kamp programı oldukça verimli geçti. Kampın ilk gününde tüm yönetim kadrosu Yönetim Teknikleri ile ilgili olarak Profesyonel Üst düzey Yönetici, Siyaset ve Sosyal Bilimci Hasan Haki'den eğitim aldı. Daha sonra ise belediye birim müdürleri yaptıkları çalışmalar hakkında ve planlanan projelerle ilgili her birim sunumlarını gerçekleştirerek vatandaşlara daha iyi hizmet verme noktasında çeşitli önerilerini gündeme getirdiler. Sunum sonrası birlikte aktiviteler gerçekleştiren yönetim kadrosu yeni yılda yoğun çalışma dönemi öncesi motivasyonunu arttırdı.

2015 Yılı Körfez'in Yılı Olacak

Oldukça verimli geçen çalışma kampının ikinci gününde ise Körfez için ortaya konulan vizyon projeleri gündeme geldi. Körfez'in gelişmesi ve daha da yaşanılabilir hale gelmesi adına birçok vizyon projeyi halka sunan Belediye Başkanı İsmail Baran, "2015 yılı Körfez'in yılı olacak" dedi.

 Belediye Ekipleri 7/24 Görev Başında

Bu yönde çalışmalara başlanıldığını da birim müdürlerine aktaran Başkan Baran bundan sonra ki süreçte ekip ruhuyla birlikte gece gündüz demeden halka hizmet edeceklerini vurguladı. Çok kutlu ve hayırlı bir görevi hep beraber icra ettiklerini de dile getiren Başkan Baran, "Bizler ülkemizin genelinde örnek gösterilen sayılı belediyecileriz. Halka hizmet etme noktasında 7/24 görev başında hizmet ettiğiniz için sizlere teşekkür ederim. Her gün daha da gelişen bir Körfez görüyoruz. Bu başarılı çalışmalar ancak birlik, beraberlik ve ekip ruhuyla doğar, Allah'a şükür bizde hepsi mevcuttur" ifadelerini kullandı.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler