Haber

Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Personeli Sertifikalarını Aldı

Orjinal Resim

Hizmete girmesine sayılı günler kala Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda görevli personel, Körfez halkının güvenliğini sağlayacak profesyonel eğitimlerini tamamlayarak belgelerini Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'dan aldılar.

Körfez Halkı Güvenle Yüzecek

Körfez Belediyesinin kaliteli hizmet alt yapısıyla halka sunacağı Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzu projesi son aşamaya geldi. Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda görevli personellere Havuz Suyu Operatörlüğünü ve İş Sağlığı Güvenliği eğitimleri vererek Körfez halkının Yüzme Havuzu'nda güvenle vakit geçirmesi için her türlü önlemi aldı. Profesyonel eğitimlerini tamamlayan personele belgelerini Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda teslim etti.

Belgelerini Başkan Baran'dan Aldılar

Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzuna geçen Belediye Başkanı İsmail Baran'ı İzmit Halk Eğitim Müdürü Salih Aydın ve Eğitmen, Kimyager Ruken Bilginer ve görevli personeller kapıda karşıladı. Oldukça neşeli geçen sertifika dağıtımında Erol Bektaş, Ali Osmankaş, Cavit Türkday, Fahri Şık, Ercan Söğüt, Zekeriya Çetin sertifikalarını Belediye Başkanı İsmail Baran ve İzmit Halk Eğitim Müdürü Salih Aydın'dan aldılar. Sertifikalarını başarılı bir şekilde alarak halka hizmet edecek olan personelleri Başkan Baran tebrik etti.

Başkan Baran Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda Bazı İncelemelerde Bulundu

Çekilen resimlerin ardından Belediye Başkanı İsmail Baran, Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzu'nda bazı incelemelerde bulundu. Sağlıklı nesillerin yetişmesi için spor alanlarının önemini her daim vurgulayan Başkan Baran "Halkımıza en iyi şekilde hizmet verebilmek için gece gündüz çalışmalarımıza devam ediyoruz" dedi.

Sağlıklı Bir Kent İçin Çalışıyoruz

Sağlıklı kent için çalışıyor ve üretiyoruz diyen Başkan Baran, "Halkımızın hayata daha iyi ve sağlıklı hazırlanması için bu projeyi Büyükşehir Belediyemiz ile birlikte hayata geçirerek halkımızın hizmetine sunduk. Spora ve Sporcuya önem veriyoruz. Oluşturduğumuz ekiple birlikte Körfez'de amatör sporlara desteklerimiz sürüyor" ifadelerini kullandı.

Körfez'de birçok eksikliği giderecek olan Körfez Yarı Olimpik Yüzme Havuzu birçok özelliği içerisinde barındıracak. Bay-bayan hamam, sauna ve masaj odalarının bulunduğu Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun açılışı kısa bir süre içerisinde gerçekleşecek.

FOTOĞRAFLAR

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler