Haber

Körfez Belediyesi Ailesi Piknikte Buluştu

Çeşitli noktalardan kaldırılan otobüslerle piknik alanına getirilen personel ve aileler Kartepe Seka kampında bir araya geldiler. Doğanın ve yeşilin ortasında gerçekleştirilen piknik etkinliğinde Körfez Belediyesi personeli ve aileleri eğlenceli anlar yaşadı.

 

Aileler Doyasıya Eğlendi

 

Körfez Belediye Başkanı İsmail Baran'ın eşiyle geldiği piknik etkinliğine belediye başkan yardımcıları, birim müdürleri ve personel de aileleriyle katıldı. Kaynaşmanın ve motivasyonun artırılması amacıyla düzenlenen piknikte çalışanlar ve aileleri, birbirinden eğlenceli etkinliklerle keyifli saatler geçirdi. Körfez halk oyunları ekibi, Körfez Belediyesi Türk Halk ve Türk Sanat Müziği korosunun sahne aldığı organizasyonda gerçekleştirilen sahne gösterileri, eğlenceli oyunlar ve çeşitli yarışmalarla aileler keyifli anlar geçirdi. Körfez Belediyesi tarafından kurulan Türk Halk ve Türk Sanat Müziği korosu verdiği muhteşem konserle izleyicilere unutamayacakları anlar yaşatırken adeta kulakların pasını sildiler.  Türk Halk ve Türk Sanat Müziği Korosu'nun ardından keman gösterisi yapıldı. Keman gösterisi büyük bir beğeni toplayarak pikniğe katılan ailelerden tam not aldı. Pikniğe katılanlar hep birlikte yemek yedikten sonra davul zurna ve müzik grubu eşliğinde halaylar çekerek güzel vakit geçirdi. Pikniğe gelen çocuklar kendileri için kurulan oyun grupları ile adeta coştu. Etkinlik çeşitli oyunlar ve sahne gösterileriyle devam etti. Yapılan eğlenceli yarışmaların ardından misafirlere çeşitli hediyeler verildi.

 

Pikniğe katılan ailelerin masalarını tek tek ziyaret ederek personele ve personel ailelerine hoş geldiniz diyen Başkan Baran, bu tür etkinlikleri gelenekselleştirmek istediklerini belirterek, belediye personelinin kaynaşması, dayanışma ruhunun geliştirilmesi için önemli olduğunu vurguladı.

 

 

 

Başkan Baran, "Ekip Ruhunu Daha da İleriye Taşıyacağız"

 

Belediye Başkanı Baran, " Körfez Belediyesi ailesi olarak bu güzel günde bizleri buluşturan tüm çalışma arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Piknik etkinliğimize hepiniz hoş geldiniz. Burada maksat bir piknik etkinliğinden ziyade amacımız özellikle ailelerimizle birlikte büyük bir "Körfez Belediyesi Ailesi" ni hayata kazandırmak. Ekip ruhunu yakalayan kurumlar her zaman daha başarılı olur. Körfez Belediyesi olarak biz de bu ilkeden yola çıkarak, personelimizle içimizde var olan ekip ruhunun daha da pekişmesi için bu dayanışma pikniğini düzenledik." diyerek sözlerine şöyle devam etti. "Bizler göreve geldiğimiz ilk günden itibaren personellerimizle çeşitli toplantılar gerçekleştirdik. Onlarla ekip ruhu ve kardeşlik anlayışını geliştirmek istedik. Gerçekten de bu kısa süre zarfında ekip ruhunu kardeşlik anlayışını hep birlikte başardık. Yaptığımız bu piknik etkinliği ile bunu apaçık ortaya koyduk. Bugün burada hep birlikte olmamız gelecekte bizlerin halkımıza güzel hizmetler yapacağımızın göstergesidir" diye konuştu. Belediye Başkanı İsmail Baran pikniğe gelen aileleri masalarında ziyaret ederek onlarla hoş geldiniz diyerek mini sohbetler gerçekleştirdi.

 

Belediye Personelleri Başkan Baran'a Teşekkür Ettiler

 

Belediye personeli ise piknikten dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederek, bu tür organizasyonların devam etmesini istediler ve bu önemli organizasyonun gerçekleşmesine vesile olan Başkan Baran'a teşekkür ettiler. Eğlence ve temiz havadan yorgun düşen belediye personeli, hafızalardan silinmeyecek bir günün ardından evlerine döndü.

FOTOĞRAFLAR

Aileler Hep Birlikte Doyasıya Eğlendi
Horon Ekini ve Başkan Baran

Diğer Haberler

Faaliyet Haberleri

Kültür Sanat Haberleri

Başkan

Güncel Haberler

Kültür Sanat

Ziyaretlerimiz

Basında Biz

Etkinlikler